Internationalul roman Cristi Chivu a fost criticat de coechipierul sau Christian Panucci, dupa ce a fost eliminat in partida castigata de AS Roma, 2-1 pe teren propriu cu Ascoli. "Roma a meritat sa castige. Pacat de prostia facuta de Chivu, care era
Internationalul roman Cristi Chivu a fost criticat de coechipierul sau Christian Panucci, dupa ce a fost eliminat in partida castigata de AS Roma, 2-1 pe teren propriu cu Ascoli. "Roma a meritat sa castige. Pacat de prostia facuta de Chivu, care era sa ne coste. Un campion cum este el nu are voie sa faca astfel de gesturi", a spus Panucci, uitand ca tot jucatorul roman i-a pasat la golul din minutul 39. Chivu a fost eliminat direct, in minutul 83 al intalnirii, pentru lovire cu cotul, iar din lovitura libera dictata Ascoli a egalat. In schimb, antrenorul Luciano Spalletti i-a luat apararea internationalului roman. "Trebuie sa avem un alt ton in privinta lui Chivu. In ultimul timp a fost mereu criticat. Cred ca putem polemiza toata saptamana, dar in opinia mea Chivu nu trebuie aratat cu degetul. Eliminarea sa a fost pripita. Este adevarat ca a avut o saptamana mai slaba, dar un baiat sensibil cum este el poate resimti aceste critici", a precizat Spalletti. Un alt international roman intrat in atentia presei este Daniel Pancu. Mijlocasul lui Besiktas a fost laudat pentru jocul bun din meciul cu Ankaragucu, scor 4-2, cand a jucat toate minutele. "Cel mai important aspect pozitiv de la Besiktas a fost faptul ca Daniel Pancu, care a jucat ca mijlocas la inchidere, a controlat singur linia de mijloc. Si-a gasit adevaratul post", a scris ieri cotidianul "Sabah", in timp ce Hurriyet a notat "sa speram ca va reveni la vechea lui forma". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.