Dupa ce a castigat prima intalnire din cadrul grupei A a Euro Cup cu francezii de la Cholet, scor 75-66, campioana baschetului masculin romanesc, CSU Asesoft Ploiesti, va evolua, in aceasta seara, de la ora 18, pe terenul puternicei reprezentante a U
Dupa ce a castigat prima intalnire din cadrul grupei A a Euro Cup cu francezii de la Cholet, scor 75-66, campioana baschetului masculin romanesc, CSU Asesoft Ploiesti, va evolua, in aceasta seara, de la ora 18, pe terenul puternicei reprezentante a Ucrainei, Azomash Mariupol, incercand sa obtina un nou succes, care i-ar asigura calificarea in faza superioara. Avand un moral foarte bun dupa victoria in fata rivalei din Diviziei A, Dinamo-Erbasu, ploiestenii au plecat de duminica spre Ucraina pentru a se acomoda rapid cu "atmosfera", mai ales ca adversarii sunt pe val in Ucraina, unde ocupa prima pozitie, cu maximum de puncte. De altfel, conform site-ului FIBA, gruparea din Ucraina se bazeaza pe un lot multinational, antrenorul lituanian Girskis Rimas avand la dispozitie doi americani, conducatorul de joc Khalid El-Amin (1,78 m) si pivotul Art Long (2,07 m), un israelian, Lior Lubin, un lituanian, Arnas Kazlauskas (2,04 m), un bosniac, Kenan Bajramovic (2,04), un rus, Andrei Boticev (2,06 m) si un moldovean, Aleksandr Skutielnik, dar si pe ucrainenii Aleksandr Raievski, Evgheni Podorvani, Serghei Lisciuk (2,10 m) si Serghei Moskalenko. In alta ordine de idei, cea de-a doua reprezentanta a baschetului romanesc in Euro Challenge Cup, Poli Carbochim Cluj, a fost obligata sa devanseze intalnirea cu formatia israeliana Elitzur Askelon. "Nu avem ce face! Nici noua nu ne convine, pentru ca vom fi obositi, dupa revenirea din Cipru si meciul din campionat, cu West Petrom Arad. In prima faza, FIBA ne-a comunicat ca nu e de acord cu solicitarea israelienilor. Apoi, insa, chiar dupa ce am ajuns in Cipru, pentru meciul cu Apoel Nicosia, FIBA ne-a anuntat ca meciul se va juca, miercuri, cu o zi mai devreme", a spus managerul clujean Mircea Cristescu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.