In tara
Cerul va fi variabil, mai mult noros in sud-est. Indeosebi noaptea vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, local in Dobrogea si izolat sub forma de ploaie in sudul Moldovei si estul Munteniei. Vantul va p
In tara
Cerul va fi variabil, mai mult noros in sud-est. Indeosebi noaptea vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, local in Dobrogea si izolat sub forma de ploaie in sudul Moldovei si estul Munteniei. Vantul va prezenta intensificari pe litoral. In zonele joase din vest si centru si izolat in restul tarii va fi ceata, iar dimineata se va produce bruma. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade, mai scazute in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali.
La Bucuresti
Vremea se va mentine rece, iar cerul va fi variabil. Vor fi conditii sa ploua slab, mai ales in timpul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 8-10 grade, iar minima se va situa in jur de 0 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.