Cifra de afaceri a companiei Oil Terminal Constanta a avansat in primele noua luni ale anului, in termeni nominali, cu 24% pana la valoarea de 99 milioane lei (27,6 milioane euro), fata de rezultatul de 79 milioane lei, inregistrat in perioada simila
Cifra de afaceri a companiei Oil Terminal Constanta a avansat in primele noua luni ale anului, in termeni nominali, cu 24% pana la valoarea de 99 milioane lei (27,6 milioane euro), fata de rezultatul de 79 milioane lei, inregistrat in perioada similara a anului trecut. Profitul companiei a crescut de aproape 2,5 ori in primele noua luni. Oil Terminal este specializata in prestari de servicii privind primirea, depozitarea, conditionarea si expedierea titeiului. Ministerul Economiei si Comertului detine 69,62% din actiunile societatii, restul titlurilor fiind in posesia unor persoane juridice si fizice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.