Traficul pe podul de la Maracineni (Buzau) s-a reluat in acest week-end in prezenta oficialitatilor locale, fara sampanie si panglica inaugurala, dar in sunetele de claxon ale soferilor, bucurosi de eveniment. Prefectul Marian Cristinel Bagiu, presed
Traficul pe podul de la Maracineni (Buzau) s-a reluat in acest week-end in prezenta oficialitatilor locale, fara sampanie si panglica inaugurala, dar in sunetele de claxon ale soferilor, bucurosi de eveniment. Prefectul Marian Cristinel Bagiu, presedintele Consiliului Judetean, Victor Mocanu si constructorii care au lucrat la refacerea podului au fost prezenti la eveniment. Termenul initial de dare in folosinta a podului de la Maracineni a fost 31 octombrie. In perioada cat podul de la Maracineni a fost in lucru, soferii cu autovehicule mai usoare de 3,5 tone aveau de parcurs un traseu prin localitatea Berca, insemnand un ocol de 40 de kilometri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.