Papagalul fostului lider iugoslav Josip Broz Tito a fost plasat in carantina, ca masura de precautie, dupa identificarea unor cazuri de gripa aviara in Croatia, a relatat agentia DPA, citata de site-ul novinite.com. Presa croata a relatat ca alaturi
Papagalul fostului lider iugoslav Josip Broz Tito a fost plasat in carantina, ca masura de precautie, dupa identificarea unor cazuri de gripa aviara in Croatia, a relatat agentia DPA, citata de site-ul novinite.com. Presa croata a relatat ca alaturi de papagalul Koki au fost plasate in caratina si alte pasari de la fosta resedinta de vara a lui Tito, situata in Arhipelagul Brijuni, din nordul Adriaticii. Papagalul vorbitor Koki, pe care fostul lider iugoslav, mort in 1980, il primise cadou, este o atractie pentru turistii din Brijuni. Prezenta virusului H5N1 a fost confirmata in Croatia, saptamana aceasta. Virusul a fost identificat la unele lebede gasite moarte saptamana trecuta in estul tarii. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.