Investitiile straine in IMM-uri in Romania au fost de 3,675 miliarde de euro, adica 36,2% din totalul investitiilor straine de la noi. Cifra de afaceri realizata de IMM-urile cu participare straina reprezinta 37% din cifra de afaceri a firmelor priva
Investitiile straine in IMM-uri in Romania au fost de 3,675 miliarde de euro, adica 36,2% din totalul investitiilor straine de la noi. Cifra de afaceri realizata de IMM-urile cu participare straina reprezinta 37% din cifra de afaceri a firmelor private mici si mijlocii din Romania, iar zonele cu cea mai mare pondere in ceea ce priveste investitiile straine in IMM-uri sunt regiunile Bucuresti, Vest si Nord-vest. Din punct de vedere al domeniilor de activitate, industria acopera 45% din total activitate realizata pe industrie, constructiile 19% din total ramura, comertul 34%, iar serviciile 44% din totalul cifrei de afaceri realizata pe domeniu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.