Ministerul Administratiei si Internelor impreuna cu Confederatia Sindicala Nationala "Meridian" si Consiliul Judetean Alba organizeaza, in data de 1 noiembrie 2005, dezbaterea cu tema "Dezvoltarea locala si regionala durabila". Dezbaterea organizata
Ministerul Administratiei si Internelor impreuna cu Confederatia Sindicala Nationala "Meridian" si Consiliul Judetean Alba organizeaza, in data de 1 noiembrie 2005, dezbaterea cu tema "Dezvoltarea locala si regionala durabila". Dezbaterea organizata in judetul Alba se bazeaza pe comunicarea si cooperarea intre zonele locale si regionale, in vederea identificarii, extinderii si valorificarii ariei oportunitatilor, pentru dezvoltarea economica si sociala. La discutii vor participa reprezentanti ai institutiilor centrale si locale implicate in elaborarea si aplicarea politicilor si strategiilor de dezvoltare locala si regionala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.