Politia Capitalei cauta mai multi indivizi suspectati ca ar fi participat la o actiune de razbunare, petrecuta in urma cu doua zile intr-un cartier din Bucuresti. In acel conflict, un membru al lumii interlope a fost ranit cu mai multe focuri de arma
Politia Capitalei cauta mai multi indivizi suspectati ca ar fi participat la o actiune de razbunare, petrecuta in urma cu doua zile intr-un cartier din Bucuresti. In acel conflict, un membru al lumii interlope a fost ranit cu mai multe focuri de arma in cartierul Bucurestii Noi. Potrivit Politiei Capitalei, Vasile Domnu, barbatul impuscat in conflict, a fost ranit usor la mandibula, el prezentandu-se pe propriile picioare la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, unde a fost internat. Starea acestuia este stabila.
Urmarire ca-n filme la "Masca"
Barbatul a fost impuscat in jurul orelor 18.00, cand, conform martorilor, focurile de arma au fost precedate de o urmarire care a avut loc intre doua autoturisme. Acestia au precizat ca cele doua masini s-au urmarit pana in fata teatrului "Masca", unde a urmat un schimb de focuri. Anchetatorii au descoperit insa ca in conflict au fost folosite arme cu bile. Unul dintre proiectile a ajuns in vitrina unui magazin din apropiere, in timp ce un altul l-a ranit pe Domnu. La fata locului au ajuns imediat patrule ale Politiei Capitalei, zona fiind izolata de autoritati. Oamenii legii banuiesc ca cele trei masini aflate in zona incidentului, un Opel Astra verde inchis, lovit putin in partea dreapta din fata si ramas cu avariile aprinse, o Dacia Solenza si un Renault Clio, au fost autoturismele folosite de infractori. Conflictul petrecut in urma cu doua zile nu a fost insa decat urmarea unui scandal mai vechi dintre cele doua clanuri, cel condus de Ionel Cornel Petrut si cel de-al doilea, al carui "lider" este Vasile Domnu. Asta, dupa ce in urma cu cinci zile, in timpul unui alt conflict petrecut pe strada, Domnu a incercat sa il injunghie pe Ionel Petrut. Cei doi au fost dusi la Sectia 20 pentru cercetari.
Familia Domnu- campioana infractiunilor
Vasile Domnu este o veche cunostinta a oamenilor legii, el si alti membri ai familiei fiind in nenumarate randuri amendati su condamnati. Astfel, cea mai recenta arestare in randul acestui clan a fost facuta in martie 2002, cand Mitica Domnu, fiul lui Vasile Domnu, urmarit local pentru lipsire de libertate si proxenetism, a fost retinut. La acelasi moment, in martie 2002, sotia si fiica lui Vasile Domnu erau arestate intr-un alt dosar, tot pentru proxenetism. Mitica Domnu a fost prins dupa o serie de descinderi la sase adrese, unde au fost gasite 17 fete sechestrate si obligate sa se prostitueze. In timpul perchezitiei domiciliare, din casa familiei Domnu au fost ridicate o pusca de vanatoare, mai multe arme albe si bate.
De asemenea, la sfarsitul anului 1997, au fost descoperite opt prostituate intr-un imobil care apartinea Paulei Domnu, sotia lui Mitica Domnu. Un alt scandal a fost provocat de membrii familiei Domnu si cei ai unui clan din Tunari, din cauza unor neintelegeri cu privire la "folosirea" unor prostituate. La acea data, Vasile Mitrache (zis "Studentu'") a atacat casa familiei Domnu. Acestia, sprijiniti de fratii "Gemenii" au ripostat cu arme de foc si cu sticle incendiare, ranind trei dintre agresori. La aceasta altercatie au participat 25-30 de persoane, pentru aplanarea conflictului fiind necesar un numar impresionant de forte de ordine. (P.N.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.