Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si-a anuntat ieri disponibilitatea de a demisiona in cazul in care nu va reusi sa duca pana la capat programul de reforma. "Nu voi ceda nimic din principiile de reforma. Daca nu pot face reforma in Sanatate, ple
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si-a anuntat ieri disponibilitatea de a demisiona in cazul in care nu va reusi sa duca pana la capat programul de reforma. "Nu voi ceda nimic din principiile de reforma. Daca nu pot face reforma in Sanatate, plec", a declarat Nicolaescu intr-o conferinta de presa, mentionand ca nu a acceptat acest post doar pentru a face parte din "galeria ministrilor". Nicolaescu a facut aceste declaratii in timp ce se afla la Cluj-Napoca la o dezbatere publica a pachetului legislativ privind reforma din sistemul sanitar. Ministrul Sanatatii a invitat la eveniment directori de spitale, medici si farmacisti si a precizat ca doreste sa afle punctul de vedere al factorilor implicati, dar ca nu va accepta decat o nuantare tehnica a propunerilor legate de reforma, si nu o schimbare radicala a acestora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.