Numarul infractiunilor cu violenta a scazut cu cateva procente in primele noua luni ale anului 2005, crescand insa ponderea celor economice, dar si cazurile de crima organizata si trafic de droguri, se arata in bilantul dat publicitatii ieri de chest
Numarul infractiunilor cu violenta a scazut cu cateva procente in primele noua luni ale anului 2005, crescand insa ponderea celor economice, dar si cazurile de crima organizata si trafic de droguri, se arata in bilantul dat publicitatii ieri de chestorul Valentin Fatuloiu, seful Politiei Romane. Astfel, numarul infractiunilor cu prejudicii mari constatate de politisti a crescut cu peste 40 la suta fata de anul trecut, iar cel al infractiunilor de spalare a banilor cu peste 163 la suta. Conducerea IGPR afirma ca s-au solutionat 11.787 de dosare, in care au fost trimise in judecata 2661 de persoane. In alta ordine de idei, conducerea Politiei Romane a anuntat ca ia in calcul cooptarea romilor si maghiarilor care sa fie detasati in zonele in care aceste minoritati reprezinta populatia majoritara. (B.C.G.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.