Termenul de depunere a documentelor pentru pastrarea abonamentului de tip social la energia electrica a fost prelungit cu o luna si jumatate, pana la data de 15 decembrie, potrivit unui comunicat al companiei Electrica. Potrivit normelor adoptate de
Termenul de depunere a documentelor pentru pastrarea abonamentului de tip social la energia electrica a fost prelungit cu o luna si jumatate, pana la data de 15 decembrie, potrivit unui comunicat al companiei Electrica. Potrivit normelor adoptate de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei, de la data de 1 noiembrie pot beneficia de acest tip de tarifare doar abonatii care au un venit mediu lunar net, pe membru de familie, mai mic sau egal cu salariul mediu pe economie. O alta conditie este ca solicitarea abonamentului de tip social sa fie facuta doar pentru locuinta de domiciliu. Abonatii care nu vor depune documentatia vor fi trecuti automat la tariful de tip monom cu abonament, daca nu si-au exprimat alte optiuni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.