Romania va trece la ora de iarna in noaptea de sambata spre duminica, ora 4.00 urmand sa devina ora 3.00, informeaza Institutul Astronomic al Academiei Romane. Astfel, pe 30 octombrie, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora. Romania va trece din nou l
Romania va trece la ora de iarna in noaptea de sambata spre duminica, ora 4.00 urmand sa devina ora 3.00, informeaza Institutul Astronomic al Academiei Romane. Astfel, pe 30 octombrie, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora. Romania va trece din nou la ora fusului 2, diferenta dintre noi si timpul universal (numit si GMT) urmand sa fie de numai doua ore. Programul tuturor unitatilor economice, sociale si culturale din intreaga tara va ramane neschimbat. In transportul feroviar de calatori se va mentine actualul mers al trenurilor interne, iar pentru cele internationale, circulatia va fi corelata prin grafice cu cea a trenurilor din tarile vecine. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.