Astazi de la orele 22.45, Hallmark Channel va prezenta in premiera filmul "Imperiul". Productia aduce in prim-plan povestea lui Octavian, nepotul lui Cezar, una dintre cele mai importante figuri ale Romei. Filmul, care va fi difuzat in trei parti inc
Astazi de la orele 22.45, Hallmark Channel va prezenta in premiera filmul "Imperiul". Productia aduce in prim-plan povestea lui Octavian, nepotul lui Cezar, una dintre cele mai importante figuri ale Romei. Filmul, care va fi difuzat in trei parti incepand de vineri pana duminica, orele 22.45, recreaza Republica Romana a lui Cezar, drumurile si pietele antice, precum si luptele cu gladiatori. Acestea din urma au fost motivul principal pentru care actorul Jonathan Cake - cel care are joaca in rolul lui Marc Antoniu - a petrecut mult timp in sala de antrenamente. Lectiile de calarie si de lupta cu sabia i-au folosit actorului pentru numeroasele scene de lupta care solicita forta si o foarte buna conditie fizica.
Producatorii celui mai nou film marca Hallmark sunt Craig Zadan si Neil Meron (Chicago), iar regizorii sunt John Gray si Kim Manners (X-Files).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.