Veneto Banca a dat publicitatii bilantul consolidat al grupului pe primele sase luni. Banca Italo Romena, membra a Veneto din anul 2000, a realizat o crestere spectaculoasa si a anuntat pentru luna septembrie un profit de 4,6 milioane de euro (10% di

Veneto Banca a dat publicitatii bilantul consolidat al grupului pe primele sase luni. Banca Italo Romena, membra a Veneto din anul 2000, a realizat o crestere spectaculoasa si a anuntat pentru luna septembrie un profit de 4,6 milioane de euro (10% din profitul total al grupului) fata de numai 2,8 milioane, cat realizase in iulie.
"Cresterea s-a inregistrat in principal datorita sectorului corporate, insa banca noastra nu neglijeaza nici produsele de retail de genul imprumuturilor ipotecare sau al cartilor de credit", a subliniat Athos Varusio, director general al bancii.

Facilitati bancare pentru romanii din Italia

Un produs nou pe care Banca Italo Romena il lanseaza pe piata este "Contul Fara Frontiere", destinat exclusiv romanilor rezidenti in Italia.
Este vorba de un cont curent care le da posibilitatea cetatenilor romani din Peninsula sa trimita si sa primeasca bani intre Italia si Romania. Pentru un comision trimestrial fix de noua euro, clientii bancii pot efectua 120 de operatiuni pe an (30 pe trimestru) si beneficiaza de 12 cecuri, un extras de cont lunar si unul de dobanzi trimestrial. Comisioane reduse vor fi si in cazul serviciilor de Internet Banking si a depozitelor pentru gestiunea de economii in titluri si fonduri. Contul poate fi accesat la oricare dintre bancile membre ale grupului: Veneto Banca, de Banca di Bergamo, de Banca Meridiana sau de Banca del Garda.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.