Indiferent de partid, politicienii uita sau interpreteaza adesea promisiunile din campania electorala. La doar cateva luni de la venirea Aliantei la putere, senatorul PNL Varujan Vosganian sustine ca nu a promis alocarea a 6 la suta din PIB pentru ed
Indiferent de partid, politicienii uita sau interpreteaza adesea promisiunile din campania electorala. La doar cateva luni de la venirea Aliantei la putere, senatorul PNL Varujan Vosganian sustine ca nu a promis alocarea a 6 la suta din PIB pentru educatie in 2006, ci in 2008. "Sunt in cunostinta de cauza pentru ca eu am redactat partea de politica bugetara si politica fiscala in programul de guvernare si era vorba despre 6 la suta care se aloca in 2008, pe urmatoarele proiectii: 4 - 4,2 - 4,8 - 5,4 la suta in 2008, la care se adaugau programele Bancii Mondiale de spatiile rurale si fonduri nerambursabile si programele UE'', a spus Vosganian, in cadrul unei dezbateri. Consultand insa calendarul de actiuni pentru indeplinirea programului de guvernare, postat pe site-ul guvernului, aflam ca "aplicarea unei noi filosofii in domeniul finantarii educatiei" are ca termen decembrie 2006 si este conditionata de "acordarea a minimum 6 la suta din PIB pentru educatie".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.