Compania Danone, membra a grupului francez Danone, a inaugurat ieri o statie de epurare a apelor reziduale, proiect finantat in parteneriat cu SAPARD, in valoare de 1,5 milioane euro. Statia are o capacitate de 1.200 mc pe zi, in prezent lucrandu-se
Compania Danone, membra a grupului francez Danone, a inaugurat ieri o statie de epurare a apelor reziduale, proiect finantat in parteneriat cu SAPARD, in valoare de 1,5 milioane euro. Statia are o capacitate de 1.200 mc pe zi, in prezent lucrandu-se doar la 40 la suta din capacitatea totala.
"Este primul proiect finantat prin Programul SAPARD in Bucuresti. Acesta a fost avizat la trei ani de la depunerea dosarului", a declarat directorul pentru resurse umane al companiei Danone, Mircea Mateescu. Conform unor masuratori interne, randamentul de eliminare a substantelor organice continute in apa este de peste 90 la suta. Instalatia utilizeaza o metoda clasica de epurare a apei, aceasta realizandu-se prin proceduri tehnologice moderne.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.