Compania Generali Asigurari preconizeaza ca in acest an nu va mai inregistra pierderi, rezultatele estimate pentru finele anului depasesc pragul echilibrului dintre venituri si cheltuieli, a declarat, ieri, directorul general al companiei, Tudor Mold
Compania Generali Asigurari preconizeaza ca in acest an nu va mai inregistra pierderi, rezultatele estimate pentru finele anului depasesc pragul echilibrului dintre venituri si cheltuieli, a declarat, ieri, directorul general al companiei, Tudor Moldovan. In 2004, societatea a inregistrat pierderi nete de 47,2 miliarde de lei vechi. Pe primele noua luni, Generali a incheiat contracte de asigurare de 25,3 milioane de euro, cu 46% mai mult decat valoarea primelor subscrise in perioada similara a anului 2004. Din aceasta suma, 4,1 milioane euro sunt reprezentate de prime brute subscrise din asigurarile de viata, polite care au inregistrat si cea mai mare rata de crestere, de 95%, comparativ cu primele noua luni din 2004. Restul de 21,2 milioane euro au reprezentat prime subscrise din asigurarile generale, valoare cu 39% mai mare decat cea raportata la finele lunii septembrie din 2004. Generali Asigurari a fost infiintata in anul 1993. Societatea are un capital social de 30 milioane lei si este controlata de Generali Holding Vienna AG, care detine 81,37% din actiuni. Din anul 2006, compania va activa si pe segmentul politelor RCA si pe cel al asigurarilor de sanatate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.