O reclama buna se poate face nu numai cu cap, ci si pe cap. Odata ajuns la aceasta concluzie, un vrancean s-a hotarat sa-si inchirieze capul pentru reclama. Atuul principal al lui Daniel Moraru este statura sa impunatoare, o garantie in plus ca origi
O reclama buna se poate face nu numai cu cap, ci si pe cap. Odata ajuns la aceasta concluzie, un vrancean s-a hotarat sa-si inchirieze capul pentru reclama. Atuul principal al lui Daniel Moraru este statura sa impunatoare, o garantie in plus ca originala sa oferta de promovare a unui produs va ajunge la publicul tinta. Desi nu a avansat un pret fix pentru inchirierea capului sau, omul este dispus ca, in schimbul a catorva mii de euro anual, sa poarte pe ceafa reclame pentru ca trecatorii sa-si poata omori timpul petrecut in statii sau asteptand pe cineva. "Eu nu am vazut pana acum vreo firma care sa-si faca publicitate pe pielea unei persoane, dar cred ca ar fi eficient", a spus vranceanul. Daca va prinde un contract bun, vranceanul le va convinge si pe fiica si pe sotia lui sa-si tatueze reclame pe propria piele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.