Fostul presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare (ANSV), Razvan Nicolae Tiru, demis de la conducerea institutiei de catre premierul Calin Popescu Tariceanu pentru slaba comunicare cu oficialii UE si managementul deficitar, a fost numit t
Fostul presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare (ANSV), Razvan Nicolae Tiru, demis de la conducerea institutiei de catre premierul Calin Popescu Tariceanu pentru slaba comunicare cu oficialii UE si managementul deficitar, a fost numit temporar in functia de secretar general al ANSV. Hotararea a fost luata tot de premierul Tariceanu, printr-o decizie privind "promovarea temporara a lui Razvan Nicolae Tiru in functia publica de secretar general al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor".
La finele lunii septembrie, Tiru a fost demis de seful Guvernului din functia de presedinte al ANSV, dupa ce i s-au reprosat slaba comunicare cu oficialii europeni din Bruxelles si ritmul lent de inchidere a unitatilor de procesare lapte-carne care nu corespund normelor europene. La inceputul lunii octombrie, Tariceanu l-a numit pe Ion Agafitei in functia de presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.