Marti a avut loc ceremonia de inmanare a certificatelor de absolvire a programelor Departamentului de Formare Continua.
Cei 92 de manageri si intreprinzatori au finalizat astfel cursurile de "Excelenta in Management", "Managementul proiectelo
Marti a avut loc ceremonia de inmanare a certificatelor de absolvire a programelor Departamentului de Formare Continua.
Cei 92 de manageri si intreprinzatori au finalizat astfel cursurile de "Excelenta in Management", "Managementul proiectelor", "Marketing si vanzari", "Finante pentru Manageri - program avansat" si "Certificat in Raportare Financiara Internationala (Cert IFR)".
Ceremonia a fost prezidata de prof. univ. dr. Marcel Duhaneanu - rectorul Asebuss, prof. univ. dr. Lavinia Rasca, directoarea Departamentului de Formare Continua, si de profesorii coordonatori ai cursurilor.
Aceasta promotie se alatura celor 3.000 de absolventi care au trecut prin bancile Scolii de Afaceri de la infiintarea acesteia in 1996.
"Prin programele noastre, actionam pentru a pregati o clasa de manageri de exceptie, capabili sa comunice cu partenerii lor din lumea intreaga si care sa dispuna de modul de gandire, aptitudinile si cunostintele cerute de un mediu de afaceri cu o dinamica in crestere", a declarat prof. univ. dr. Lavinia Rasca, directorul Departamentului de Formare Continua. "Educatia manageriala trebuie sa fie continua, iar noi o facem stimulativa, creativa, capabila de a-i transforma pe participanti in lideri de succes".
Multi dintre cursanti revin la Asebuss pentru continuarea specializarilor in domeniile economice.
"Cu un an in urma, am participat la cursul de Finante pentru Manageri. Am revenit la Asebuss stiind ca voi dobandi cunostinte atat teoretice, cat si practice din experienta profesorilor, dar si a colegilor de curs. O sa revin la cursurile Asebuss de cate ori o sa trebuiasca sa ma specializez", a declarat Andrei Madalin, absolvent al cursului de Marketing si vanzari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.