"Locotenentii" lui Cozma nu se dezic nici macar in inchisoare de invataturile acestuia. Ca sa petreaca timpul intr-un mod cat mai placut, cativa dintre ei au ales sa joace fotbal, asa cum procedeaza si "Luceafarul huilei" la Rahova. In urma cu cateva
"Locotenentii" lui Cozma nu se dezic nici macar in inchisoare de invataturile acestuia. Ca sa petreaca timpul intr-un mod cat mai placut, cativa dintre ei au ales sa joace fotbal, asa cum procedeaza si "Luceafarul huilei" la Rahova. In urma cu cateva zile, Constantin Cretan a fost urmarit de ghinion. Barbatul s-a ales cu o entorsa la picior, de toata frumusetea, care a necesitat mutarea sa de la Penitenciarul Targu-Jiu la cel de la Jilava. Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Gorj, Emil Mota, a declarat ca rudele lui Cretan au venit, cu o zi in urma, la Parchet si i s-au plans ca nu sunt lasate sa il viziteze pe fostul lider al minerilor, dupa ce aflasera despre problemele de sanatate ale acestuia. Mota sustine ca rudele erau convinse ca acesta ar fi fost supus unor rele tratamente. Discutand cu conducerea Penitenciarului Targu-Jiu despre situatia lui Cretan, acesta a aflat ca detinutul a suferit o entorsa in timpul unei partide de fotbal. Ieri, rudele lui Cretan au primit permisiunea de a se intalni cu acesta, inainte sa fie transferat din Penitenciarul Targu-Jiu si adus la Bucuresti pentru a fi ingrijit medical. In 28 septembrie, Constantin Cretan, precum si Romeo Beja, Dorin Lois, Ionel Ciontu, Vasile Lupu au fost condamnati la cate cinci ani de inchisoare in dosarul mineriadei de la Costesti, in timp ce Miron Cozma a fost condamnat la zece ani de inchisoare. In aceeasi zi, Constantin Cretan a fost ridicat de politisti din locuinta sa din Rovinari si dus in Penitenciarul Targu-Jiu pentru a-si ispasi pedeapsa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.