Procurorii gorjeni sunt nemultumiti de faptul ca Nicolae Mischie a fost achitat in dosarul armei de vanatoare, motiv pentru care vor declara, luni, recurs fata de aceasta decizie. Ieri, judecatorii l-au achitat pe fostul baron de Gorj de acuzatia de
Procurorii gorjeni sunt nemultumiti de faptul ca Nicolae Mischie a fost achitat in dosarul armei de vanatoare, motiv pentru care vor declara, luni, recurs fata de aceasta decizie. Ieri, judecatorii l-au achitat pe fostul baron de Gorj de acuzatia de trafic de arme. El a primit, in schimb, o amenda administrativa de 10 milioane de lei vechi, iar pusca a fost confiscata. Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Emil Mota, sustine ca astfel s-a creat un precedent si ca orice persoana poate aduce ilegal arme in tara. Recursul se va judeca la Curtea de Apel Craiova.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.