Din primavara lui 2006, cel putin o parte a Capitalei va arata si va mirosi mai frumos dupa ce, ieri, primarul general Adriean Videanu si ambasadorul Olandei la Bucuresti, Jaap Werrner, au plantat primii bulbi de lalele din cei 99.000 care vor forma
Din primavara lui 2006, cel putin o parte a Capitalei va arata si va mirosi mai frumos dupa ce, ieri, primarul general Adriean Videanu si ambasadorul Olandei la Bucuresti, Jaap Werrner, au plantat primii bulbi de lalele din cei 99.000 care vor forma in sectorul 1 un adevarat "drum al lalelelor". Piata Charles de Gaulle, Piata Presei Libere, zona Arcul de Triumf si Piata Lahovari vor fi ornate in culorile tricolorului, gratie celor aproape o suta de mii de bulbi a caror plantare au demarat-o cei doi oficiali. Bulbii sunt importati din Olanda si au fost oferiti gratuit municipalitatii de mai multe firme de profil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.