Ministerul Mediului a lansat ieri un nou proiect de asistenta tehnica pentru infrastructura de mediu (AT) in domeniul apa potabila - apa uzata, iar valoarea totala a proiectului este de 7 milioane de euro. Demersul este finantat integral din fonduri
Ministerul Mediului a lansat ieri un nou proiect de asistenta tehnica pentru infrastructura de mediu (AT) in domeniul apa potabila - apa uzata, iar valoarea totala a proiectului este de 7 milioane de euro. Demersul este finantat integral din fonduri europene si de ele vor beneficia locuitorii din Arges, Brasov, Buzau, Caras Severin, Sibiu, Suceava, Cluj, Dolj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Maramures, Neamt, Satu Mare, Teleorman, Tulcea, Vaslui si Valcea. Proiectul, care va fi aplicat intr-o perioada de trei ani, are doua componente - FOPIP (Financial Operational Performance Institutional Program), care vizeaza 11 companii de apa din orase mari ce beneficiaza de investitii ISPA, si Pre-FOPIP, care va asigura suport pentru noua judete care vor beneficia in viitor de investitii din Fondul de Coeziune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.