Vanzarile Saint Gobain au crescut, in primele noua luni, cu 6,9% fata de perioada similara a anului trecut, la 25,74 miliarde de euro, potrivit unui comunicat al producatorului francez de materiale de constructii. Cel mai important avans al vanzarilo
Vanzarile Saint Gobain au crescut, in primele noua luni, cu 6,9% fata de perioada similara a anului trecut, la 25,74 miliarde de euro, potrivit unui comunicat al producatorului francez de materiale de constructii. Cel mai important avans al vanzarilor a fost consemnat de sectorul de distributie a materialelor de constructie, de 12,7%, la 11,35 miliarde euro, ca urmare a preluarii recente a unor unitati, printre care si Dahl, Sanitas-Troesch si Optimera. Potrivit comunicatului Saint Gobain, rezultatele aferente celui de-al treilea trimestru au fost mai slabe decat avansul din aprilie-iunie, iar reprezentantii companiei considera ca aceasta tendinta va continua pana la sfarsitul anului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.