Targul International de Turism de anul acesta a fost pentru Romania cel mai prolific din ultimii ani. "Organizatia a venit cu o noua conceptie de stand, cu un spatiu mai larg, pozitionat central, intr-o zona foarte buna, si i-a antrenat pe toti opera
Targul International de Turism de anul acesta a fost pentru Romania cel mai prolific din ultimii ani. "Organizatia a venit cu o noua conceptie de stand, cu un spatiu mai larg, pozitionat central, intr-o zona foarte buna, si i-a antrenat pe toti operatorii sai sa-si expuna ofertele", a apreciat pentru Rompres domnul Nicu Radulescu, presedintele Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania (OPTBR). Prezenta remarcabila pe care Romania a avut-o anul acesta poate constitui un punct de start pentru relansarea turismului romanesc, afectat serios anul acesta de valurile de inundatii si mai apoi de aparitia virusului gripei aviare. De altfel, presedintele OPTBR este de parere ca asociatiile si patronatele din turismul romanesc trebuie sa depuna un urias efort de promovare a Romaniei, iar ITF constituie un moment prielnic. La finalul targului, Valeriu Goldis, consilier al Federatiei patronatelor din turismul romanesc, a declarat ca "Targul se inscrie pe o linie ascendenta, oferind o buna reprezentare atat a agentiilor din turism, cat si a companiilor din ramurile conexe".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.