Allianz-Tiriac Asigurari Romania anticipeaza ca isi va reduce cu 5% valoarea despagubirilor platite clientilor pe segmentul politelor auto.
Previziunea este urmarea faptului ca la Tiriac se va implementa o aplicatie informatica pentru managem
Allianz-Tiriac Asigurari Romania anticipeaza ca isi va reduce cu 5% valoarea despagubirilor platite clientilor pe segmentul politelor auto.
Previziunea este urmarea faptului ca la Tiriac se va implementa o aplicatie informatica pentru managementul daunelor, a declarat directorul general adjunct al companiei, Gavril Muresan.
"In primavara acestui an, compania noastra a initiat cu producatorul elvetian de solutii informatice Audatex un proiect pilot in cateva sucursale. Proiectul vizeaza reducerea timpului alocat pentru un dosar de dauna si diminuarea costului cu daunele auto atat pentru asigurat cat si pentru asigurator", a mai afirmat Muresan. Producatorul de aplicatii informatice a semnat un parteneriat similar cu Renault Nissan Romania, pentru aceeasi solutie informatica.
Audatex este o companie elvetiana care produce solutii pentru managementul daunelor in domeniul auto.
Societatea este membra a grupului Automatic Data Processing din Statele Unite ale Americii. Allianz-Tiriac Asigurari si-a inceput activitatea in 1994 si desfasoara activitati de asigurari generale si de viata prin intermediul unei retele de 170 de unitati teritoriale, numarul angajatilor depasind 1.600.
Structura actionariatului include grupul german Allianz AG, cu o participatie de 51,62% din capitalul social, in timp ce Vesanio Trading Ltd. controleaza 44,01% din actiuni. La finele anului 2004, Allianz-Tiriac Asigurari detinea peste 21% din piata asigurarilor generale si de viata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.