Flamingo International

Fondul de investitii QVT Fund LP detinea, la sfarsitul lunii ianuarie, peste 29 milioane de actiuni Flamingo International, ceea ce reprezinta 5,6% din capitalul social al companiei, potrivit unui comunicat al gr

Flamingo International

Fondul de investitii QVT Fund LP detinea, la sfarsitul lunii ianuarie, peste 29 milioane de actiuni Flamingo International, ceea ce reprezinta 5,6% din capitalul social al companiei, potrivit unui comunicat al grupului de retail.
QVT mai detine 10,77% din actiunile companiei de asigurari Asirom, precum si 12,9% din titlurile producatorului de medicamente Sicomed.
Actiunile Flamingo International sunt cotate, din luna iulie 2005, la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti. Presedintele companiei, Dragos Cinca, este actionar majoritar, detinand, potrivit celor mai recente date transmise Bursei de Valori Bucuresti, o participatie de 61,53%. Restul actiunilor revin managementului Flamingo si altor persoane fizice si juridice.
Achizitia va fi finantata in urma emiterii unui pachet de actiuni de aproximativ 37 milioane de euro, care se va adresa actionarilor existenti ai Flamingo.

SIF 2 Moldova

Societatea de Investitii Financiare SIF 2 Moldova a anuntat ieri actiunea intreprinsa de o persoana initiata cu actiuni emise de SIF 2. Potrivit comunicatului transmis Bursei de Valori Bucuresti, in sedinta de luni 30 ianuarie 2006 a fost cumparat un pachet de 4.000 de actiuni la pretul de 2,6400 RON pe actiune. Valoarea totala a tranzactiei a fost de 10.560 lei noi.

Bermas

Actiunile companiei Bermas Suceava (BRM) au fost reluate ieri la tranzactionare pe piata Bursei de Valori Bucuresti, la inchiderea sedintei realizand o crestere de 12,75 la suta fata de ultima sedinta de tranzactionare. Titlurile BRM au fost oprite vineri pentru a permite anuntarea ordinii de zi a Adunarii Generale Ordinare si Extraordinare a Actionarilor, programata pentru data de 7/8 martie 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.