Consiliul de Administratie al societatii THR Marea Neagra SA a anuntat convocarea Adunarii Generale Ordinare si Extraordinare a Actionarilor pentru data de 29 noiembrie 2005. Potrivit comunicatului transmis de companie, pe ordinea de zi a AGEA se afl
Consiliul de Administratie al societatii THR Marea Neagra SA a anuntat convocarea Adunarii Generale Ordinare si Extraordinare a Actionarilor pentru data de 29 noiembrie 2005. Potrivit comunicatului transmis de companie, pe ordinea de zi a AGEA se afla aprobarea fuziunii prin absorbtie a societatii Prodprest SA din Eforie Nord, societate care dispune de un capital social de 628.345 lei noi. In cadrul AGEA se va discuta si dizolvarea anticipata a SC Efo Ro IT SRL, precum si stabilirea datei de inregistrare a hotararilor pentru 15 decembrie 2005.
In cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor se va discuta aprobarea reevaluarii patrimoniului companiei la data de 30 septembrie 2005, prezentarea si dezbaterea situatiilor financiare si a raportului de gestiune al companiei la finele lunii septembrie. Consiliul de Administratie al societatii are in vedere si o strategie de restructurare, care, potrivit informatiilor transmise, va fi supusa spre aprobare in cadrul aceleiasi Adunari Generale Ordinare a Actionarilor. Totodata se va dezbate si alegerea unui nou membru in Consiliul de Administratie, decizie necesara ca urmare a demisionarii unuia dintre membri. Consiliul a propus ca inregistrarea deciziilor adoptate in cadrul adunarii sa fie efectuata tot la 15 decembrie 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.