Clubul Dinamo a platit suma de 2,25 milioane de lei noi catre bugetul statului. Banii reprezinta debite catre bugetul de stat ale Asociatiei Clubul Sportiv FC Dinamo Bucuresti. Cluburile de fotbal din Divizia A au de achitat la bugetul general dator
Clubul Dinamo a platit suma de 2,25 milioane de lei noi catre bugetul statului. Banii reprezinta debite catre bugetul de stat ale Asociatiei Clubul Sportiv FC Dinamo Bucuresti. Cluburile de fotbal din Divizia A au de achitat la bugetul general datorii in valoare totala de 112.625.497 lei noi, potrivit unui document prezentat de Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala. La inceputul lunii octombrie, presedintele ANAF, Sebastian Bodu, a anuntat ca gruparile de fotbal trebuie sa plateasca obligatiile restante la buget pana pe 25 octombrie, in caz contrar urmand sa fie aplicate normele Codului de Procedura Fiscala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.