Banca Romaneasca are o noua oferta pentru creditele in lei. Dobanda este de 8,8% la creditul pentru casa in lei si de 9,9% la creditul pentru nevoi personale in lei, ambele cu dobanzi fixe pe primul an. Creditul imobiliar este disponibil pana la o va
Banca Romaneasca are o noua oferta pentru creditele in lei. Dobanda este de 8,8% la creditul pentru casa in lei si de 9,9% la creditul pentru nevoi personale in lei, ambele cu dobanzi fixe pe primul an. Creditul imobiliar este disponibil pana la o valoare maxima egala cu echivalentul in lei a 300.000 de euro si este rambursabil in rate lunare egale in termen de pana la 30 de ani.
Banca a redus dobanda fixa de la 14% la 8,8%, pentru primul an de creditare. Clientii pot opta si pentru dobanda variabila care in prezent este 10,95% pe an. De exemplu, pentru un credit in valoare de 65.000 de lei (aproximativ 19.000 de euro), acordat pe o perioada de 30 de ani, rata lunara calculata pentru primul an este de aproximativ 510 lei noi.
Pentru creditul pentru nevoi personale de valoare mica, Banca Romaneasca a redus dobanda variabila de la 17,95% la 13,95% pe an, iar noua dobanda fixa este 12,95% pe an. Valoarea creditului este de pana la 17.000 de lei, si poate fi rambursat pe o perioada de pana la 5 ani. Pentru acest tip de credit nu se solicita garantii.
Creditul pentru nevoi personale de valoare mica poate fi obtinut acum, mult mai simplu, si prin telefon.
Creditul pentru nevoi personale de valoare mare are o dobanda de 9,9%, fixa pentru primul an.
Acest credit ofera acces la un imprumut de pana la 170.000 de lei noi pe o perioada de pana la 20 de ani. Acest tip de credit este garantat cu ipoteca, iar clientii pot opta si pentru dobanda variabila care este 12,95% pe an.
Banca Romaneasca este membra a Grupului National Bank of Greece, cea mai mare banca din Balcani si una dintre cele mai importante din Europa de Sud-Est. National Bank of Greece are o experienta de peste 160 de ani, iar reteaua sa numara peste 900 de sucursale raspandite pe 4 continente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.