Si-a asasinat toata familia

Un cetatean turc cu resedinta in Bucuresti si-a omorat saptamana trecuta sotia si copilul, din gelozie, in prezent fiind cercetat de autoritati. Barbatul se numeste Selek Mehmed si are 44 de ani. Acesta si-a omorat

Si-a asasinat toata familia

Un cetatean turc cu resedinta in Bucuresti si-a omorat saptamana trecuta sotia si copilul, din gelozie, in prezent fiind cercetat de autoritati. Barbatul se numeste Selek Mehmed si are 44 de ani. Acesta si-a omorat sotia - Teodora Selek - si baiatul in varsta de 5 ani, pe fondul unei crize de gelozie. Femeia a fost injunghiata de mai multe ori in zona pieptului, iar copilul a fost strangulat. Cei doi locuiau intr-un apartament cu doua camere din zona Berceni. (O.G.)
BIR ramane la instanta suprema
Dosarul in care mai multi militari si civili au fost trimisi in judecata pentru fraudarea a sute de persoane fizice si a Bancii Internationale a Religiilor ra- mane la instanta suprema. Avocat ii au cerut judecatorilor trimiterea cauzei la Curtea Constitut ionala, motivand ca procurorul militar anchetator nu avea competentele necesare. Cererea a fost respinsa. La 20 decembrie 2006, procurorii au trimis in judecata sapte militari si doi civili. Cei noua au fost acuzati de inselaciune. (T.F.)
Contrabanda de 4,2 milioane de euro
Peste 3,6 milioane de pachete de tigari de contrabanda, in valoare de aproximativ 4,2 milioane de euro, au fost confiscate, de la inceputul anului, de politistii de frontiera, 106 persoane fiind cercetate pentru contrabanda. Politistii au confiscat tigari de contrabanda in valoare de 4.218.000 de euro. In aceeasi perioada, acestia au intocmit 33 de dosare penale pentru infractiunea de contrabanda pe numele a 106 persoane, se arata intr-un comunicat al IGPF. (S.B.)

Munaf asteapta pana la toamna
Mohamed Munaf, detinut de autoritatile americane in Irak si condamnat la moarte de un tribunal irakian, a sesizat Curtea Suprema de Justitie din Statele Unite, urmand ca aceasta sa anunte in toamna daca accepta noul recurs, relateaza AFP. Munaf, in varsta de 53 de ani, de origine irakiana, a fost ghid pentru trei jurnalisti romani in Irak si a fost luat ostatic alaturi de acestia. El a fost arestat de armata americana, fiind banuit de complicitate la rapire. (A.J.)


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.