Compania DAC AIR a inregistrat, de la inceputul reluarii activitatii operationale, in primavara acestui an, pana in octombrie, un total de peste 3.500 de pasageri. Cifra include atat oameni de afaceri, cat si turisti ce au beneficiat de pachetele tur

Compania DAC AIR a inregistrat, de la inceputul reluarii activitatii operationale, in primavara acestui an, pana in octombrie, un total de peste 3.500 de pasageri. Cifra include atat oameni de afaceri, cat si turisti ce au beneficiat de pachetele turistice speciale oferite de catre DAC AIR Travel, divizia de turism a DAC AIR SA. La ultima editie a Targului International de Turism al Romaniei, DAC AIR Travel a venit cu un pachet de oferte pentru sarbatorile si vacantele din sezonul de iarna, la conditii adaptate pietei interne.
Numarul de destinatii a crescut, de la cele clasice, pentru schi, cum sunt Austria sau Slovenia, la unele deja consacrate: Egipt sau Maroc si pana la cele exotice: Jamaica, Cuba, sau Maldive."DAC AIR Travel isi propune sa ofere posibilitatea clientilor sai de a putea alege dintr-o gama larga de preferinte. Pentru urmatorul sezon de vara, am conceput o serie de programe ce au ca scop sa mareasca atat numarul clientilor, cat si difersificarea produselor pe care le ofera pentru piata turistica romaneasca. In premiera, noi oferim pachete speciale pentru elevi si studenti", declara Mihai Serbanescu, director in cadrul companiei.

Doua saptamani in Mexic, la 950 de euro

Compania si-a adaptat oferta de toamna la limita de jos de pe piata romaneasca. Astfel, pentru ultimul trimestru al acestui an, se ofera un sejur de 15 zile in Mexic, incepand de la 950 euro sau 8 zile in St. Lucia pentru 860 euro. Daca o vacanta de opt zile in Grenada va costa 1.073 euro, preturile scad pentru cea de 8 zile in Kenia, Barbados ori Antigua, in aceeasi perioada - 989 euro. Un sejur prelungit, de doua saptamani, va incepe pentru Maldive, de la 1.030 euro, Insulele Seychelles, de la 1.758 euro, iar sapte zile in Mauritius vor costa 1.290 de euro. In Thailanda, noua zile si opt nopti costa doar 1.060 de euro. Aceste pachete de servicii includ cazarea in camera dubla, biletul de avion dus-intors si transferul aeroport - hotel - aeroport. Tarifele acopera si taxele de aeroport. Oferta de iarna prezinta pachetul "Ski si Revelion", unde clientii pot alege intre Austria, la 64 de euro de persoana pentru o noapte, Slovenia - 39 de euro pentru o noapte, la o camera dubla sau Slovacia, cu 52 de euro, tot pentru o camera dubla. Cei care aleg un Revelion la Praga, vor putea sa petreaca timp de patru zile si trei nopti, ceea ce ii va costa 480 de euro. In oferta de iarna mai sunt incluse si cursele charter catre Egipt - la 350 de euro si Iordania sau Maroc la 880 de euro.
Oferta speciala pentru luna de miere include cadouri cum ar fi: cina festiva, sticle , cosuri cu fructe, tricouri etc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.