Ministerul rus al Economiei a suspendat o parte din operatiunile companiei petroliere ruso-britanice TNK-BP, dupa ce serviciul rus de securitate, FSB, a avertizat ca derularea respectivelor activitati ar avea ca efect aflarea unor secrete de stat, se
Ministerul rus al Economiei a suspendat o parte din operatiunile companiei petroliere ruso-britanice TNK-BP, dupa ce serviciul rus de securitate, FSB, a avertizat ca derularea respectivelor activitati ar avea ca efect aflarea unor secrete de stat, se arata in editia de luni a cotidianului Vedomosti, citat de Reuters si preluat de Mediafax. Potrivit lui Andrei Saronov, secretar de stat in Ministerul Economiei, o parte din proiectele din vestul Siberiei au fost suspendate, intrucat TNK-BP, detinuta in proportie de 50% de grupul britanic BP, a incalcat o lege potrivit careia strainii nu au acces la harti amanuntite ale unor regiuni rusesti. "Licenta acordata TNK-BP care permite accesul la secrete de stat a fost suspendata", a declarat oficialul rus.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.