Guvernul ungar intentioneaza sa majoreze, de la 1 noiembrie, limita de varsta pana la care populatia poate obtine credite subventionate pentru locuinte, de la 30 la 35 de ani, a anuntat seful de cabinet al premierului, Peter Kiss, preluat de Mediafax
Guvernul ungar intentioneaza sa majoreze, de la 1 noiembrie, limita de varsta pana la care populatia poate obtine credite subventionate pentru locuinte, de la 30 la 35 de ani, a anuntat seful de cabinet al premierului, Peter Kiss, preluat de Mediafax. Cresterea limitei de varsta dubleaza numarul persoanelor care pot beneficia de subventii la creditele pentru locuinte, a spus Kiss. Kiss a mentionat totusi, cu ocazia unei sedinte a conducerii Partidului Socialist, ca statul va cheltui 1,32 de miliarde de dolari pentru acordarea de subventii in avans, precum si pentru noi credite destinate obtinerii de locuinte, pana la sfarsitul anului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.