Municipiul Alba Iulia

Primaria Municipiului Alba Iulia a anuntat inceperea platii celui de-al VIII-lea cupon al obligatiunilor municipale. Potrivit comunicatului publicat pe site-ul BVB, valoarea nominala a cuponului este de 45 RON pe

Municipiul Alba Iulia

Primaria Municipiului Alba Iulia a anuntat inceperea platii celui de-al VIII-lea cupon al obligatiunilor municipale. Potrivit comunicatului publicat pe site-ul BVB, valoarea nominala a cuponului este de 45 RON pe obligatiune, valoarea efectiva fiind calculata la 1,18 lei noi pe obligatiune. Data de plata a cuponului a fost stabilita pentru perioada 31 octombrie - 8 noiembrie, perioada in care primaria va plati si cea de-a patra rata a imprumutului obligatar in valoare de 15 RON pe actiune. Pentru cuponul al XI-lea, rata anuala a dobanzii este de 6 la suta, valoarea cuponului fiind de 0,46 lei noi pe obligatiune. Pentru acesta, perioada de plata a fost stabilita la inceputul anului viitor.

Alro Slatina

In Registrul Actionarilor a fost operata modificarea de capital social hotarata in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor din 23 iunie. Potrivit comunicatului publicat pe site-ul BVB, capitalul social al companiei este de 352.397.328 RON, divizat in 704.794.656 actiuni cu o valoare nominala de 0,50 RON pe actiune. Actiunile ALR au fost oprite vineri de la tranzactionare, urmand sa fie reluate in sedinta din 26 octombrie.

Emisiune de noi actiuni la Mechel

Actionarii societatii Mechel Targoviste SA au decis la 19 octombrie, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, majorarea capitalului social al companiei cu suma de 20.160.837,50 RON, reprezentand 8.064.335 de actiuni noi in valoare nominala de 2,50 RON pe actiune. In aceasta suma este inclus echivalentul in lei a 5.900.000 de dolari, suma varsata pana la data de 28 august pentru indeplinirea obligatiilor investitorilor asumate pentru anul al treilea, pentru care societatea primeste un numar de 6.572.523 de actiuni in valoare totala de 16.431.307,50 RON. Restul de 3.729.530 RON reprezinta diferenta de subscris, echivalenta cu 1.491.812 actiuni noi, oferite actionarilor companiei. Data de inregistrare a fost stabilita pentru 4 noiembrie 2005. Rata de subscriere a fost calculata la 0,161738, rotunjirea executandu-se in plus sau in minus pana la cel mai apropiat intreg. In cazul in care la sfarsitul perioadei de subscriere (de 30 de zile calendaristice de la data publicarii in Monitorul Oficial) vor exista actiuni nesubscrise, acestea vor fi anulate. In caz contrar, Consiliul de Administratie poate suplimenta numarul de noi actiuni emise.

Anca Vlada

SIF 1 Banat-Crisana

Societatea de Investitii Financiare (SIF) 1 Banat - Crisana a transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti informatia cu privire la modificarea calendarului financiar al companiei. Potrivit comunicatului transmis, rezultatele financiare inregistrate pentru trimestrul al treilea vor fi prezentate la data de 26 octombrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.