Cei 75 de angajati ai Primariei Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, care au intrat in greva in urma cu o saptamana, au renuntat, incepand de ieri, sa se mai prezinte la lucru. Purtatorul de cuvant al primariei, Komoroczy Zsolt, a declarat ca cei 75
Cei 75 de angajati ai Primariei Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, care au intrat in greva in urma cu o saptamana, au renuntat, incepand de ieri, sa se mai prezinte la lucru. Purtatorul de cuvant al primariei, Komoroczy Zsolt, a declarat ca cei 75 de angajati au decis sa nu se mai prezinte la locul de munca, ei fiind decisi sa il cheme in instanta pe primarul Szasz Jeno. Portarul de la primarie a primit dispozitii sa nu lase pe nimeni sa patrunda in incinta. Komoroczy a precizat ca angajatii sunt nemultumiti ca in bugetul aprobat pentru anul acesta, Consiliul Local nu le-a prevazut drepturi salariale decat pana in luna septembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.