Comisarii Garzii Financiare au adus la bugetul de stat, numai in ultimele doua saptamani ale lunii octombrie, 252.175 lei noi. Acesta este rezultatul luptei impotriva evaziunii fiscale din domeniul comercializarii tigarilor si bauturilor alcoolice ne
Comisarii Garzii Financiare au adus la bugetul de stat, numai in ultimele doua saptamani ale lunii octombrie, 252.175 lei noi. Acesta este rezultatul luptei impotriva evaziunii fiscale din domeniul comercializarii tigarilor si bauturilor alcoolice nemarcate. S-au intocmit 26 de acte de control in baza carora s-au confiscat deopotriva bani si bunuri, se precizeaza intr-un comunicat primit la redactie. Printre capturile comisarilor se numara si 7.283 de pachete de tigari si 87 de bidoane de bauturi spirtoase. La toate acestea se adauga cantitati mai mici de coniac, vodca sau tuica, in valoare totala de 18.775 lei noi. Mult mai impresioanta este suma colectata din amenzi. Au fost penalizate contraventii cu suma totala de 233.400 lei noi si un numar de 13 persoane fizice sau juridice au fost sanctionate cu avertisment, pentru comercializarea de tigari si bauturi alcoolice marcate cu banderole false sau nemarcate. La 11 agenti economici a fost aplicata sanctiunea, mai drastica, a suspendarii activitatii de comercializare de produse accizabile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.