Operatorul aeroportuar german Fraport este interesat in continuare sa participe la o licitatie pentru concesionarea a doua aeroporturi bulgare de la tarmul Marii Negre, intentionand sa investeasca 403 milioane de euro (482,8 milioane de dolari) pe pe
Operatorul aeroportuar german Fraport este interesat in continuare sa participe la o licitatie pentru concesionarea a doua aeroporturi bulgare de la tarmul Marii Negre, intentionand sa investeasca 403 milioane de euro (482,8 milioane de dolari) pe perioada contractului, transmite Mediafax. Justitia bulgara a anulat, saptamana trecuta, hotararea Guvernului de a concesiona aeroporturile din Varna si Burgas companiei daneze Copenhagen Airports, care s-a angajat sa investeasca 526 de milioane de euro pe parcursul contractului. Ca urmare a contestatiilor depuse de Fraport, justitia a stabilit ca operatorul Copenhagen Airports a primit in mod eronat dreptul de a participa la licitatie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.