Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) a scos la licitatie serviciile de realizare a planului cadastral index si a arhivei digitale pentru Bucuresti. Proiectul vizeaza scurtarea timpului de intocmire a dosarelor si facilitar
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) a scos la licitatie serviciile de realizare a planului cadastral index si a arhivei digitale pentru Bucuresti. Proiectul vizeaza scurtarea timpului de intocmire a dosarelor si facilitarea accesului la acestea.
ANCPI va furniza harta Bucurestiului in format digital, iar firma care va castiga contractul va face conversia datelor din dosare pe aceasta harta. De asemenea, compania va trece formularele ce trebuie completate pentru dosarul de cadastru pe suport electronic.
Data limita pentru solicitarea de clarificari este 4 noiembrie, iar ofertele pot fi depuse pana cel tarziu 11 noiembrie, data la care vor fi deschise public. Termentul de livrare a serviciilor este stabilit la 16 saptamani de la data semnarii contractului. Perioada de valabilitate a ofertelor este de 60 de zile de la deschiderea acestora. Finantarea proiectului va fi realizata din bugetul propriu si printr-un imprumut acordat de Banca Mondiala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.