Cei 15 salariati de la ARO Campulung, care la inceputul saptamanii trecute au intrat in greva foamei in semn de protest fata de neincasarea salariilor restante, au renuntat la aceasta forma de protest. Lichidatorul judiciar a permis vanzarea unor pie
Cei 15 salariati de la ARO Campulung, care la inceputul saptamanii trecute au intrat in greva foamei in semn de protest fata de neincasarea salariilor restante, au renuntat la aceasta forma de protest. Lichidatorul judiciar a permis vanzarea unor piese si a oferit oamenilor salariile pe lunile iulie si august. Potrivit prefectului Ion Carstoiu, la inceputul acestei saptamani, angajatii fostului producator de autoturisme de teren vor mai primi o parte din banii care li se cuvin. Reprezentantul Guvernului in teritoriu a mai spus ca pe 10 noiembrie, justitia va decide daca ARO Campulung va reveni in proprietatea statului roman sau va ramane proprietatea Cross Lander.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.