Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, in cadrul unei intalniri cu sindicatele brasovene, ca PSD sustine mentinerea uzinei Tractorul pana la integrarea in UE. "Vom incerca sa convingem actualul Guvern sa nu inchida societatea Tractorul, s-o menti
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, in cadrul unei intalniri cu sindicatele brasovene, ca PSD sustine mentinerea uzinei Tractorul pana la integrarea in UE. "Vom incerca sa convingem actualul Guvern sa nu inchida societatea Tractorul, s-o mentina in viata cel putin pana la integrarea in Uniunea Europeana.
Mai sunt cateva luni, in perspectiva optimista a integrarii in 2007, si ar fi pacat sa nu facem acest efort", a precizat liderul PSD. Atat Geoana, cat si presedintele executiv Adrian Nastase au mai afirmat ca PSD lucreaza la un program care are in vedere rezolvarea problemelor din industria romaneasca, cu precadere a celei brasovene, motiv pentru care au cerut sprijinul sindicatelor, cu care PSD doreste o relatie privilegiata.
"O sa ne apucam serios de un raspuns coerent in problemele industriei brasovene. O sa fim mai ofensivi si mai agresivi in ceea ce priveste problemele oamenilor", a afirmat Geoana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.