Consilierii Aliantei D.A. vor initia, la Iasi, la inceputul anului viitor, o campanie de stringere de semnaturi pentru a putea propune Prefecturii judetului demiterea primarului PSD al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita. "Nichita se considera un mi
Consilierii Aliantei D.A. vor initia, la Iasi, la inceputul anului viitor, o campanie de stringere de semnaturi pentru a putea propune Prefecturii judetului demiterea primarului PSD al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita. "Nichita se considera un mic boier: a uitat de iesenii care l-au votat si actioneaza impotriva intereselor acestora", a declarat, consilierul PNL Radu Botez, citat de Mediafax. El a explicat ca Legea administratiei publice le permite ca, in momentul in care au sustinerea a cel putin 25% din populatie, sa propuna Prefecturii demiterea primarului. Consilierii Aliantei au adus drept argument o recenta hotarire a municipalitatii, prin care taxele si impozitele locale au fost majorate, in medie, cu 40 la suta. De cealalta parte, reprezentantii Primariei se pling ca sunt hartuiti de consilierii opozitiei, care nu urmaresc decat sa le blocheze activitatea.
"Nici dupa un an de zile, Alianta DA nu a reusit sa se consoleze cu ideea ca a pierdut alegerile locale la Iasi. Ei cauta in continuare sa foloseasca toate metodele, mai ales pe cele nedemocratice, pentru a boicota activitatea primarului", a declarat purtatorul de cuvint al Primariei, Andrei Trofor, fara sa faca si alte comentarii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.