Grupul suedez IKEA, producator de mobila, intentioneaza sa investeasca in judetul Suceava alte aproximativ 35 de milioane de euro, transmite Rompres. Compania "Swedwood" Romania, detinuta de IKEA, a inceput negocierile pentru construirea in judet a u
Grupul suedez IKEA, producator de mobila, intentioneaza sa investeasca in judetul Suceava alte aproximativ 35 de milioane de euro, transmite Rompres. Compania "Swedwood" Romania, detinuta de IKEA, a inceput negocierile pentru construirea in judet a unei noi fabrici de panouri pentru mobilier, urmand sa ofere de lucru unui numar de peste 350 de suceveni. Directorul general al companiei din Romania, Niels Kjeldsen, a declarat ca investitia, estimata la circa 35 milioane de euro, ar urma sa fie finalizata in 2007. Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a confirmat demararea discutiilor cu "Swedwood" Romania, urmand a fi analizate toate posibilitatile pentru realizarea acestuia. "


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.