Actiunile Google au consemnat, la finele saptamaniii trecute, o crestere de 14%, cel mai ridicat nivel atins pana in prezent, evolutia fiind generata de profitul trimestrial al companiei, care a depasit asteptarile, transmite Reuters. In cursul tran
Actiunile Google au consemnat, la finele saptamaniii trecute, o crestere de 14%, cel mai ridicat nivel atins pana in prezent, evolutia fiind generata de profitul trimestrial al companiei, care a depasit asteptarile, transmite Reuters. In cursul tranzactiilor la bursa Nasdaq, titlurile Google s-au apreciat cu 11,7%, la 339 de dolari pe unitate, dupa ce au atins, initial, un varf de 346,43 de dolari pe unitate. Raportul Google referitor la profituri, care au depasit asteptarile analistilor de pe Wall Street pentru al cincilea trimestru consecutiv de la listarea la bursa a companiei, in august 2004, anunta o posibila concentrare asupra activitatilor de marketing pe Internet. Analistul Lauren Rich Fine, de la firma Merrill Lynch, a precizat ca, in pofida influentei factorilor sezonieri, in trimestrul al doilea, Google a continuat sa inregistreze o accelerare a cresterii veniturilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.