Privatizarea ARO Campulung nu a beneficiat nici de restructurare preliminara si nici de un mediu concurential pe perioada negocierilor, sustine liderul de sindicat Gheorghe Apostu. De altfel, presedintele Curtii de Conturi, Dan Saguna, a declarat ca
Privatizarea ARO Campulung nu a beneficiat nici de restructurare preliminara si nici de un mediu concurential pe perioada negocierilor, sustine liderul de sindicat Gheorghe Apostu. De altfel, presedintele Curtii de Conturi, Dan Saguna, a declarat ca ARO a intrat in procesul de privatizare inainte de a trece prin programul de restructurare, care avea ca scop cresterea gradului de atractivitate al companiei in vederea privatizarii, fapt ce a dus la scaderea interesului eventualilor cumparatori. Sindicalistul Gheorghe Apostu a mai completat spunand ca raportul AVAS evidentieaza faptul ca desfasurarea negocierilor cu Cross Lander USA Inc, ca unic ofertant, nu a asigurat un mediu concurential adecvat, important pentru stabilirea unui raport pret/valoare corespunzator.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.