Abatorul de pasari de la Mangalia, care in prezent nu functioneaza, va fi redeschis pentru ca Avicola Constanta sa poata taia pasarile pe care le creste si care erau sacrificate in abatorul de la Crevedia, a declarat, vineri, presedintele Uniunii Cre
Abatorul de pasari de la Mangalia, care in prezent nu functioneaza, va fi redeschis pentru ca Avicola Constanta sa poata taia pasarile pe care le creste si care erau sacrificate in abatorul de la Crevedia, a declarat, vineri, presedintele Uniunii Crescatorilor de pasari din Romania, Ilie Van. Inainte de interzicerea transporturilor de pasari provenite de la fermele din judetele Tulcea si Constanta la abatoare din alte judete, Avicola Constanta taia puii intr-un abator din localitatea Crevedia, judetul Dambovita. Abatorul de la Mangalia, aflat in conservare, va fi redeschis in aproximativ trei saptamani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.