Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) ofera un numar de 23.838 locuri de munca in saptamana 20-26 octombrie 2005. La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare, sunt oferite 852 locuri de munca. Cea mai bogata oferta e
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) ofera un numar de 23.838 locuri de munca in saptamana 20-26 octombrie 2005. La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare, sunt oferite 852 locuri de munca. Cea mai bogata oferta este pentru ingineri, respectiv 396 locuri de munca. Pentru studii medii si profesionale, ANOFM ofera 22.986 locuri de munca. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca si a municipiului Bucuresti sau pot accesa adresa de Internet www.anofm.ro, unde se gasesc locurile de munca vacante oferite in fiecare judet, pe meserii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.