Ieri, in primul meci din etapa a 10-a a Diviziei A, Gloria Bistrita a invins pe teren propriu, cu 2-1 (1-1), pe FCM Bacau, golul victoriei fiind marcat de gruparea ardeleana in prelungirile partidei. Gloria a deschis scorul in minutul 15, prin Muresa
Ieri, in primul meci din etapa a 10-a a Diviziei A, Gloria Bistrita a invins pe teren propriu, cu 2-1 (1-1), pe FCM Bacau, golul victoriei fiind marcat de gruparea ardeleana in prelungirile partidei. Gloria a deschis scorul in minutul 15, prin Muresan, care a sutat de la 35 de metri (mingea a sarit in fata lui D. Bogdan si a intrat in poarta). Moldovenii au egalat in minutul 45, dupa un corner, marcator fiind Geaman (lovitura de cap din interiorul careului). In minutele de prelungiri, la ultima faza a Gloriei, dupa un corner, mingea a ajuns la Iftodi, care a sutat de la 16 metri si l-a invins pe D. Bogdan. "Era culmea sa nu castigam macar al patrulea meci consecutiv in care am condus. Trebuie sa recunosc ca am avut noroc, insa punctele de astazi sunt foarte importante", a spus Sabau, antrenorul Gloriei. De partea cealalta, Cr. Popovici, tehnicianul Bacaului, s-a declarat dezamagit de rezultat. "Am sperat ca vom obtine macar un punct si am fost foarte aproape de acest lucru. Din pacate, am luat gol in prelungiri si totul s-a terminat", a spus Popovici. (RZS)
GLORIA - FC BACAU 2-1 (1-1)
Au marcat: MURESAN (15), IFTODI N(90+3) / GEAMAN (45).
Stadion: "Gloria"; spectatori: 500.
GLORIA: Albut - D. Matei, Sarmasan, Chibulcutean, A. Rus - Arbanas (54 Arm. Karamian), Muresan, Al. Pacurar (55 Iftodi), Paduretu - Negrean, Tarnaveanu (76 S. Costin). Antrenor: I. Sabau.
FC BACAU: D. Bogdan - Codreanu, Geaman, Ureche, Bojescu, Isac - M. Dobos (89 Spiridon), Gheorghiu, M. Croitoru, Doltea (67 I. Matei) - Fl. Petcu (77 Dornescu). Antrenor: Cr. Popovici.
Cartonase galbene: Tarnaveanu (6), Muresan (36), Al. Pacurar (51) / Isac (90+1).
Au arbitrat: M. Salomir - Cr. Nica, I. Popa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.